Gebruikerstevredenheid meten

In de product update van oktober hebben we verteld dat we bezig waren met het implementeren van InMoment. InMoment is een tool waarmee we vanuit de applicatie feedback kunnen ophalen van jou als gebruiker om zo de gebruikerservaring en daarmee de gebruikerstevredenheid te kunnen vergroten. Tevreden gebruikers is waar we dagelijks aan werken en met deze tool kunnen we daar nog gerichter aan gaan werken. De verzamelde gebruikersgegevens helpen ons prioriteit te geven aan de functies en oplossingen die het belangrijkst zijn voor onze gebruikers en is daarmee een waardevol hulpmiddel voor onze roadmap strategie.

Momenteel zijn we bezig met een pilot waarbij we InMoment bij een selecte groep inzetten. We verwachten dat de pilot eind januari gereed is. In de periode daarna zullen we InMoment ook naar de rest van onze gebruikers inzetten.

Wat kun je als gebruiker verwachten?

• Je ziet bij inloggen de vraag Zou jij Visma Verzuim DWC aanbevelen aan anderen? onderin beeld verschijnen.
    • Bij de score 1 t/m 6 geef je aan dat je ontevreden bent met het gebruik van Visma Verzuim DWC.
    • Bij de score 7 en 8 geef je aan dat je neutraal bent met het gebruik van Visma Verzuim DWC.
    • Bij de score 9 en 10 geef je aan dat je tevreden bent met het gebruik van Visma Verzuim DWC.
  • Vervolgens krijg je de mogelijkheid om dit toe te lichten. Met deze informatie kunnen wij de applicatie verder verbeteren.
  • Je krijgt deze vraag maximaal 1 keer per half jaar.
  • Wanneer je de vraag weg klikt krijg je niet eerder dan 3 maanden later de vraag nogmaals.
  • In verband met privacy kunnen we niet zien welke gebruiker de vraag beantwoord heeft. Wel zien we binnen welke partner/werkgever de antwoorden zijn gegeven.