Werkgeverportaal

Mogelijkheid om werkgevergebruikers verplicht in te laten loggen via SSO

Vanaf deze release is er de mogelijkheid om werkgevergebruikers nu verplicht te laten inloggen via SSO. Dit was al mogelijk om in te stellen in het Admin portaal, maar is nu ook mogelijk voor werkgevergebuikers.
Tijdens het wijzigen van een gebruiker kan het veld SSO Sleutel worden gevuld. Wanneer er een waarde aanwezig is verschijnt de optie SSO inloggen verplichten. Deze is standaard uitgevinkt.