Inleiding

In de releasenotes van november 2022 worden alle nieuwe ontwikkelingen en optimalisaties beschreven die je in de nieuwe release kunt verwachten. De release wordt uitgeleverd op donderdagavond 3 november 2022 vanaf 17.30 uur. De applicatie blijft online, maar je kan verminderde beschikbaarheid ervaren.

Per portaal wordt er een algemene uitleg gegeven over de nieuwe of gewijzigde functionaliteiten.

Onderstaand een opsomming van de nieuwe functionaliteiten en wijzigingen.

Algemene wijzigingen

• Afzender SMS veranderd naar VismaVerzuim
  • Afwezigheid automatisch geactiveerd
  • Verbeteringen in registratie geboorteverlof
  • Security blijvend van belang in Visma Verzuim DWC

LEES MEER

Werkgeverportaal

• Mogelijkheid om werkgevergebruikers verplicht in te laten loggen via SSO

LEES MEER

Rapportageportaal

• Scrollbar toegevoegd aan opgeslagen filters in rapportageportaal

LEES MEER